Midest Paris - Global industries (F)

Evenementen

 

Midest Paris - Global industries (F)

Na het succes in 2018 in Parijs en in 2019 in Lyon, dit ter gelegenheid van de eerste twee edities van de grote Franse industriële bijeenkomst, Global Industries, is de MIDEST als internationale vakbeurs voor knowhow in industriële toelevering, teruggekomen en dit van 31 maart tot 3 april.

GLOBAL INDUSTRIE werd geboren uit de fusie van de 4 belangrijkste Franse industriële beurzen, toonaangevend binnen hun markt. Op deze manier werd de hele industrie samengebracht onder 1 dak, hetgeen reeds jaren verhoopt werd zowel door de professionelen als de publieke diensten.

Wij zijn vanzelfsprekend ook van de partij en u kan ons bezoeken op “le village technologies des surfaces” in hal 6 waar wij u van harte zullen verwelkomen op onze stand G127.

Voor meer info, bezoek de website www.midest.com

Geïnteresseerd ? Stuur een mailtje naar Tim Van Marsenille voor je gratis toegangscode zodat je vooraf kan registreren op de website.

 

 

  terug