Begin van de pagina

Het breedste aanbod aan chemisch nikkel in Europa

Zet je uitdagingen om in kansen

technische oplossingen voor chemisch vernikkelen

Engineering Solutions

Vertrouw je project toe aan onze teams van ervaren ingenieurs en technici. Ze zullen je geoptimaliseerde en efficiënte oplossingen aanreiken.

Ontdek onze technische knowhow

Chemisch nikkel op aluminium

Heb je er al eens aan gedacht om je aluminium onderdelen of componenten stroomloos te vernikkelen? Niets dan voordelen. Daar kan je op vertrouwen!

Meer weten

chemisch nikkel op aluminium
nickel chimique automobile

Gekwalificeerde processen voor de auto-industrie

Wist je dat onze automatische lijnen gekwalificeerd zijn voor de auto-industrie?  In de loop der jaren hebben wij een echte knowhow ontwikkeld voor deze veeleisende markt.

Meer weten over de automobielindustrie

Laag voor solderen

Ben je bekend met de soldeerbaarheid van chemisch nikkel? Welke nieuwe eigenschappen kan deze innovatie van Kanigen Group je onderdelen en/of apparaten bieden.

Meer weten

chemisch nikkel soldeertoepassingen

Oplossingen die voldoen aan je verwachtingen

Zeer precieze, uniforme laag zonder randeffecten 

DE BELANGRIJKSTE MARKTEN VOOR KANIGEN® BEHANDELINGEN

KANIGEN GROUP, AL MEER DAN 60 JAAR ACTIEF IN CHEMISCH VERNIKKELEN

Kanigen Group is gespecialiseerd in oppervlaktebehandelingen van metalen en is nu een van de toonaangevende bedrijven in Europa op het gebied van stroomloos vernikkelen. De groep heeft twee complementaire productie-eenheden in Frankrijk en België.

Kanigen Frankrijk in Bonneville

In 2007 richtte Kanigen Group zijn nieuwe fabriek op in Bonneville, in de buurt van zijn klanten die kleine en middelgrote draaidelen produceren, in het hart van de Alpen.

Kanigen France legde zich toe op de oppervlaktebehandeling van technische onderdelen voor de automobielmarkt, waaronder onderdelen voor motoren en transmissies.

Vandaag ligt de toekomst in de ecologische transitie. Het bedrijf positioneert zich momenteel in opkomende markten zoals e-mobiliteit en elektrische voertuigen.

 

Kanigen Works Benelux in Genk

Kanigen Works Benelux werd opgericht in 1959 in Genk, in het industriële hart van Limburg. Destijds waren we één van de weinige pioniers in het stroomloos vernikkelen in Europa.

Vandaag legt Kanigen Works Benelux zich toe op de verwerking van technische onderdelen voor groeimarkten zoals halfgeleiders (stepper-wafer-machines).

Kanigen Works Benelux is ook gespecialiseerd in chemisch vernikkelen voor de waterstofproductiemarkt en in de behandeling van aluminium onderdelen, waaronder onderdelen voor vermogenselektronica voor de automobielmarkt, evenals zeer grote onderdelen.

 

Kanigen France au coeur des Alpes françaises

Kanigen France in het hart van de Franse Alpen

C-mine à Genk, l'ancien terrain minier réaménagé

C-mine in Genk, de opnieuw ontwikkelde voormalige mijnsite

Get inspired by electroless nickel

 

onderdeel-benzinepomp
Kanigen dagelijkse meeting
amagnetisch chemisch nikkel
chemische nikkel deeltjescontrole met uv-licht
chemisch nikkel visuele controle
chemische nikkel ultrasone gasflowmeter
chemisch nikkel afschermen
chemisch nikkel behuizing
Het studiebureau van de Kanigen Group
chemisch nikkel duwgeleiders
chemisch nikkel buizen
chemisch nikkel mechanisch gelaste structuur

Wat klanten over ons zeggen

Arnaud Cossée de Maulde

BU Director Train Division

Esco Couplings

België

Chemisch vernikkelen, het opzetten van een logistiek platform, eindcontrole, verpakking en verzending ... Ik was onder de indruk van de manier waarop Kanigen Group de processen organiseerde om rechtstreeks aan onze productievestigingen in België en China te leveren. Dank aan het team van Kanigen Group voor hun efficiëntie!

Arnaud Cossée de Maulde

Jan Verbrugge

Department Head Production Material

Continental

België

Kanigen Group is een gewaardeerde partner bij de productontwikkeling van onze ABS-systemen. Zij bieden ons een volledige ondersteuning, of het nu gaat om het bepalen van het type laag, de haalbaarheidsstudie, het opstellen van het bestek, het controleplan of het begeleiden van onze toelveranciers die de onderdelen zullen vervaardigen. Ze zetten robuuste, betrouwbare en competitieve interne processen op : objectief 0 ppm.

 Jan Verbrugge

Fabrice Bodin

Sitemanager

Popp + Potthoff

Frankrijk

Wij onderhouden sinds vele jaren een nauwe vertrouwensrelatie met Kanigen Group, zowel op technisch gebied als op het gebied van kwaliteit. Wij hebben al meerdere malen samen een antwoord geboden op veeleisende opdrachten. De inplanting van de nieuwe productievestiging van Kanigen in Bonneville heeft deze mooie samenwerking nog versterkt.

Fabrice Bodin

E. P.

Aankoper

Stäubli

Duitsland

Wij hebben een gelast voertuigframe ontwikkeld voor gebruik in cleanrooms bij de productie van optische componenten. Kanigen Group bood ons de nodige technische ondersteuning en begeleidde ons bij het optimaliseren van de constructie met inachtneming van onze hoge zuiverheidseisen. Ondanks de geografische afstand tussen de twee bedrijven zijn onze respectieve teams erin geslaagd een uitstekende kwaliteit te leveren.

E. P.

Events

Er zijn momenteel geen evenementen gepland
Door verder te surfen op deze site geeft u toestemming voor het gebruik van persoonlijke gegevens voor statistische doeleinden met betrekking tot navigatie-informatie. Zie het privacybeleid voor meer informatie.