Begin van de pagina

10 jaar Kanigen France

'10 jaar Kanigen France

In 2007 heeft Kanigen Works Benelux meer dan 4 M€ in een nieuwe productie eenheid voor chemisch nikkel geïnvesteerd in Bonneville, het hart van de Haute Savoie in Frankrijk. Dit om dicht bij haar klanten te zijn. Vandaag stelt Kanigen France 15 mensen tewerk voor een omzet in 2017 van 2 M€.

Kanigen France is actief in oppervlaktebehandeling van technische onderdelen en biedt verschillende types chemisch nikkel aan allen volgens het Kanigen® proces. Chemisch nikkel is een efficiënte techniek en soms onvoldoende bekend. Het heeft als belangrijkste eigenschap om volledig uniforme lagen met grote precisie aan te brengen. Hiermee voegt het nieuwe eigenschappen toe aan het onderdeel zoals corrosiebestendigheid of slijtvastheid. Kanigen France beschikt voor een volledig automatische productielijn en een enorme productkennis. Dit stelt hun in staat om antwoorden te bieden aan veeleisende markten zoals deze van de automobiel en olie industrie.

Door verder te surfen op deze site geeft u toestemming voor het gebruik van persoonlijke gegevens voor statistische doeleinden met betrekking tot navigatie-informatie. Zie het privacybeleid voor meer informatie.