Begin van de pagina

MIDEST 2019, de internationale vakbeurs voor industriële toelevering

'MIDEST 2019, de internationale vakbeurs voor industriële toelevering

Midest, de internationale vakbeurs voor industriële toelevering, vindt plaats van 5 tot 8 maart 2019 in het kader van GLOBAL INDUSTRIE in het “Parc des Expositions Eurexpo” in Lyon (F) . De grote terugkeer naar de Hoofdstad van de Galliers !

GLOBAL INDUSTRIE werd geboren uit de fusie van de 4 belangrijkste Franse industriële beurzen, toonaangevend binnen hun markt. Op deze manier werd de hele industrie samengebracht onder 1 dak, hetgeen reeds jaren verhoopt werd zowel door de professionelen als de publieke diensten.

De voornaamste industriële regio in Frankrijk zal dus voor de eerste keer een dergelijk grootschalig evenement, volledig toegewijd aan de industrie, mogen ontvangen.

Wij zijn vanzelfsprekend ook van de partij en u kan ons bezoeken in “le village technologies des surfaces” in hal 6 waar wij u van harte zullen verwelkomen op onze stand D78.

Voor meer info, bezoek de website https://www.midest.com/en/presentation   

Je kan vooraf gratis registreren op de website.

 

Door verder te surfen op deze site geeft u toestemming voor het gebruik van persoonlijke gegevens voor statistische doeleinden met betrekking tot navigatie-informatie. Zie het privacybeleid voor meer informatie.