Begin van de pagina

In Memoriam

'In Memoriam

René Cleuren begon zijn carrière bij Kanigen Works Benelux op 15 maart 1984 als Research Manager met als opdracht de optimalisatie van het Kanigen® proces. In 1988 werd hij Algemeen Directeur van het bedrijf.

Hij ondernam al snel talrijke initiatieven voor procesverbetering en diversificatie. Hij gaf ook de aanzet tot de oprichting van nieuwe productielijnen voor chemisch vernikkelen in Genk.

2007 was een uitzonderlijk jaar voor Kanigen. René nam de uitdaging aan om een nieuwe volledig geautomatiseerde productie-eenheid in Bonneville (Frankrijk) op te starten, dicht bij onze klanten in de Haute Savoie. Hij wordt dan ook benoemd tot Algemeen Directeur van Kanigen Frankrijk.

In 2017 was hij nog betrokken bij het opzetten van een volledig nieuwe waterzuiveringsinstallatie bij Kanigen Works Benelux, voordat hij in 2018 wegens ziekte de fakkel doorgaf en Senior Advisor van Kanigen Group werd.

René Cleuren is overleden op 24 februari 2022.

Kanigen Group wil René graag bedanken voor zijn bijzondere bijdrage in de ontwikkeling van ons bedrijf. Hij heeft het familiebedrijf doen uitgroeien van een regionale speler tot een toonaangevende Europese groep.

Door verder te surfen op deze site geeft u toestemming voor het gebruik van persoonlijke gegevens voor statistische doeleinden met betrekking tot navigatie-informatie. Zie het privacybeleid voor meer informatie.